BOLU / MERKEZ - İnkılap İlkokulu

İnkılap İlkokulu

Semerkant Mah. Köroğlu Sok. No17 BOLU
Vizyon
Her öğrencimizin kişisel farklılıklarını dikkate alarak, önce vatanı ve milletine yararlı, geleceği görebilen, çağdaş, paylaşımcı, demokratik kuralları benimsemiş, teknolojiyi kullanabilen,bilgiye ulaşabilen, geçmişinden güç alarak geleceğe şekil verebilen, Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı bireyler olarak yetişmeleri yolunda idarecilerimiz, öğretmenlerimiz, velilerimiz ve öğrencilerimiz yılmadan çalışacağız. Ancak iyi yetişmiş bireyler iyi toplumları oluşturur.
Misyon
•Atatürk İlke ve Devrimlerine yürekten bağlı, ülkenin bölünmez bütünlüğünün ,laik ve demokratik Türkiye Cumhuriyetinin yılmaz savunucusu, •Kişisel ve toplumsal sorumluluk taşıyan, •Ulusal kültürünü evrensel kültür ile uzlaştırabilen, •İnançlarıyla bilim arasında tercih yapmak zorunda kalmadan ikisinin bütünlüğünü sağlayabilen, •Dilini güzel konuşabilen, •En az bir yabancı dili iyi öğrenmiş, •Öz güveni gelişmiş, •Tarihi ile barışık onunla gurur duyan, •Saygı ve sevgi dolu, •Yapıcı, yaratıcı, üretken, girişimci, •Barışçıl, •Gerektiğinde çekinmeden sorumluluk ve risk alabilen, bireysel karar alabilen İNSAN yetiştirmek için eğitim ve öğretim yapan bir kurumuz..
Rehber Öğretmen :
Müzik Sınıfı :